Turistička agencija Crepsa

Crepsa je turistička agencija i agencija za promet nekretninama s dugogodišnjim iskustvom.

Otok Cres omiljena je turistička destinacija zbog svoje blage mediteranske klime, velikog bogatstva biljnog i životinjskog svijeta, razvedene obale te prekrasnih šljunkovitih plaža i kristalno čistog mora. Svi oni koji žele provesti odmor u mirnoj atmosferi domaćeg, mediteranskog, ambijenta mogu pronaći u Cresu idealnu destinaciju za bogatu i raznovrsnu ponudu sličnog smještaja. Agencija Crepsa nudi velik izbor apartmana i soba u privatnom smještaju koji se nalaze u novoizgrađenim naseljima grada Cresa. Isto tako nudi odmor u bungalovima u naselju Gavza koji su smješteni na samoj plaži i udaljeni 2 kilometra od grada Cresa.

Prekrasna priroda
Veliki izbor smještaja
Direktne rezervacije
Bungalovi Cres Hrvatska

Istraži apartmane i bungalove

Bungalovi u našoj ponudi predstavljaju tip smještaja koji može biti idealan za svaku obitelj ili grupu ljudi koja teži jedinstvenom doživljaju otoka Cresa.
Apartmani su najpopularniji i najtraženiji oblik smještaja i njihova ponuda na otoku Cresu predstavlja jedan od vrhunaca hrvatskog turizma.

otok cres, agencija cres

Bungalovi Cres

60 eur Night
Odmor u bungalovima u naselju Gavza koji su smješteni na samoj plaži
crepsa cres, turizam cres

Apartmani Cres

70 eurNight
Crepsa Cres nudi velik izbor apartmana i soba u privatnom smještaju
crepsa cres, smještaj cres, otok cres

Sobe Cres

40 eurNight
Crepsa Cres nudi velik izbor apartmana i soba u privatnom smještaju

Pogledaj video o gradu Cresu

prirodne ljepote i plaže Cresa

Ostale aktivnosti Cres

Za ljubitelje sporta i aktivnog odmora agencija Crepsa nudi čitav niz sadržaja poput tenisa, ronjenja, stolnog tenisa i mini golfa. Uz iznajmljivanje bicikala, čamaca i jedrilica te svakodnevne organizirane izlete također se mogu posjetiti plaže, uvale i obližnji otočići u gradu Cresu. U ponudi naše agencije je i velik broj najraznovrsnijih nekretnina za kupnju u raznim dijelovima prvenstveno cresko - lošinjskog arhipelaga, ali i šire.

tenis otok Cres

Tenis

ronjenje otok Cres

Diving Cres

Crepsa Cres Recenzije

Turistička agencija Crepsa Cres u ponudi ima kvalitetne bungalove, apartmane i sobe, svake godine ulažemo u kvalitetu ponude kako bi nam gosti bili zadovoljni. Gosti su prepoznali naš rad i kvalitetnu turističku ponudu otoka Cresa.

image

Agenzia con disponibilità di piccoli appartamenti situati nella parte di pineta lungo la costa dopo il campeggio la zona è molto bella tenuta benissimo e çon facilità di accesso al mare(cosa non facile sull'isola) . Possibilità di lunghe camminate sul.lungomare ed accesso ad una parte di costa anvora selvaggio ma dal fascino indimenticabile!!!!

Barbara Guerra

image

Pulito, organizzato e vicino al mare. È situato in una bellissima parte dell'isola. Appartamento con tutti i comfort.

Peter Vajet

image

Traumhafter Blick, großartige Küste, nette in den Hang gebaute private Siedlung.

Lord Schelken

image

Zelo urejen bungalov, lepa okolica in zeeeeeelo prijazno osebje. Še pridem. Andreja

Andreja Spudič

image

Kraj za miren dopust. Primeren za mlade družine in starejše. Čista voda, ponekod zalivčki s peskom. Po poti ob obali s pogledom na morje se je prijetno sprehoditi do mesta Cres ali pa s kolesom narediti krog.

Brigita L.

image

Schöner, gut besuchter Ort. Ca. 25km befestigter Radweg am Ufer.

Familie Sekol